У Харківській області попрощаються із захисником

Олександр Шульжук захищав Україну.

Олександру Шульжуку було 39 років.

У вівторок 2 травня у Великобурлуцькій громаді попрощаються із військовим Олександром Шульжуком. Він отримав смертельне поранення 24 квітня, коли виконував бойове завдання у міста Бахмут Донецької області. Про це повідомили на офіційній сторінці Великобурлуцької громади.

Олександр Шульжук жив у селищі Зелений Гай (Червонохвильський старостинський округ). Пішов захищати Україну від загарбників із перших днів війни. Служив у 229-му батальйоні 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони (базування — Харків). Брав участь у контрнаступі минулого року, звільняв населені пункти Харківщини. Прощання із захисником відбудеться у селищі Зелений Гай.

«Просимо гідно зустріти нашого Героя, сформувавши «живий коридор» з українською символікою, маршрутом траурного кортежу. Ми зобов’язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку… У цей гіркий час всі ми схиляємо голови в скорботі та жалобі за загиблим. Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям. Нехай добрий, світлий спомин про Олександра стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував», — зазначили у Великобурлуцькій громаді.

Як писав UA-NEWS.in.ua, 20 квітня на околицях міста Бахмут загинув військовий із Дергачівської громади Олександр Ходарєв. Попрощалися із захисником 25 квітня. Його поховали у Харкові.

Джерело

Новости Украины