Приходько поскандалила із солдатом ЗСУ: Подумав, що ПДР не для нього писали

Приходько поскандалила із солдатом ЗСУ: Подумав, що ПДР не для нього писали

Фото: facebook.com/Анастасія Приходько

Співачка Анастасія Приходько попросила підписників у соцмережах знайти людину, з якою поскандалила у центрі Києва. За словами артистки, вона не змогла поділити дорогу з водієм «Бентлі», який нібито порушив правила  дорожнього руху. Як з’ясувалося пізніше, ним виявився солдат ЗСУ. Чоловік прокоментував  пост виконавиці, а також розповів свою версію події, визнавши, що говорив на підвищених тонах.

– Моя машина була припаркована на бульварній частині біля станції м. Контрактова площа. Виїжджаючи на Нижній Вал, я спостерігав Лексус чорного кольору, що рухається з боку другорядної дороги вул. Костянтинівської. Фактично ми обидва виїжджали на головну дорогу. За моєю оцінкою — аварійної ситуації припустити не можу, оскільки водії обох машин спостерігали один одного. Водій Лексуса, побачивши мою машину, почав сигналити, я посигналив у відповідь. На найближчому світлофорі ми зупинилися поряд, я опустив скло і звернувся у дуже ввічливій формі до водія Лексуса (який теж опустив скло) із запитанням – з якою метою він сигналив? У відповідь я отримав низку емоційних відповідей — хором від водія (чоловіка явно призовного віку) і чомусь жінки, яка перебувала на пасажирському сидінні, — розповів про подію військовий. — Вона ж із загадкової для мене причини звинуватила мене в «хамстві» хоча мною не було вимовлено жодного лайливого чи тим більше нецензурного слова!

У відповідь Приходько заявила, що водій іномарки порушив правила правил дорожнього руху, виїжджаючи з пішохідної зони і першим розпочав розмову.

— Людина, яка виїжджала з пішохідної зони, вона подумала, що правила дорожнього руху не для неї писали. Щоб він у «нас» не в’їхав був зроблений сигнал, на що людина почала сигналити у відповідь і почала рівнятися зі мною і перша почала розмову! Мені воно було не потрібне! А йому потрібно, а чому така реакція була у людини на попереджувальний сигнал я не знаю, але він визнає, що говорив на підвищених, але забув сказати, що так він одразу почав говорити! PS а якби Ви, пане Миколо, говорили нормально, то я б не мала бажання дізнатися хто Ви, — додала Настя.

Минулого тижня київські правоохоронці затримали бізнесмена та соліста дуету OPG SVYATIE Юрія Чернецького. Його звинувачують у поширенні наркотиків. На момент арешту у чоловіка було 23 пакунки на суму п’ять тисяч доларів за цінами «чорного» ринку. Дружина бізнесмена попросила підписників допомогти зібрати 4 мільйони гривень для застави.

Приходько поскандалила із солдатом ЗСУ: Подумав, що ПДР не для нього писали

Приходько поскандалила із солдатом ЗСУ: Подумав, що ПДР не для нього писали

Фото: скріншот facebook.com/harakternik88

Джерело

Новости Украины