Продюсер Бардаш, який втік до РФ, планує отримати російський паспорт

Продюсер Бардаш, який втік до РФ, планує отримати російський паспорт

Фото: приховане відео

Продюсер Юрій Бардаш, який раніше втік із Грузії до Москви, планує отримати російський паспорт. За рекомендацією священника при отриманні нового документа він змінить ім’я на Георгій. Про це екснаставник Wellboy та Quest Pistols повідомив під час ефіру у своєму телеграм-каналі.

— Почав думати, які мої таланти, як я можу бути корисним своєму народу і Богу. Я поїхав у [монастир] Печори, я молився там. Не знаю, як там сталося так, але мене прийняв владика Тихін і благословив мене на справи. Коли ми з ним знайомилися, я сказав, що мене звуть Юрієм. Він мене виправив, що мене звати Георгій. Тож у моєму паспорті, який я отримуватиму, там буде Георгій Бардаш, а не Юрій.

У своєму зверненні 39-річний Бардаш назвав Москву «найбезпечнішим місцем на планеті», а українців — «заручниками ситуації». Продюсер також у захваті від демократії російського суспільства, але його засмучує наявність у РФ «п’ятої колони», яка розхитує ситуацію, замість того щоб оспівувати російського солдата. Він також попросив українців «почекати, доки російський солдат прийде та їх звільнить», але від кого саме армія РФ збирається звільняти Україну, не уточнив.

Раніше Бардаш оскандалився у прямому ефірі, заявивши, що Україна не має шансів на перемогу в боротьбі з РФ. Продюсер назвав нацистами українських артистів, які збирають кошти для країни на благодійних концертах, та звинуватив їх у рекламі війни. Юрій також образив захисників України, назвавши їх селянами, які нічого не знають про війну. Пізніше продюсер утік до Грузії, а звідти через гори до Росії. Дізнавшись про позицію чоловіка, друга дружина Бардаша Єлизавета Коцюба заявила у соцмережах про їхнє розлучення, опублікувавши чорно-білий знімок із весілля з хештегом #українапонадусе.

Джерело

Новости Украины