Ремонт закладів освіти триває у Луцьку

Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти Зіновія Лещенко вкотре здійснили інспекцію ремонтних робіт, що тривають у закладах освіти міста Луцька.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Зокрема, у дошкільному навчальному закладі №7 “Лелітка”, слідом за нещодавно проведеним ремонтом харчоблоку, відремонтували господарські приміщення, облаштували душову кімнату, оновили лакове покриття підлоги.

Масштабні ремонтні роботи проводяться також у Палаці учнівської молоді: тут було утеплено дах та замінено покрівлю, відремонтовано два навчальних кабінети, утеплено фасад у внутрішньому дворі закладу. Історичною подією для Луцька є ремонт та облаштування обсерваторії, що стане ще однією цікавинкою нашого міста.

“Обсерваторія тут не працює вже близько 30-ти років, вийшли із ладу усі механізми, немає телескопу та необхідного обладнання. На початку року ми завітали сюди та побачили її плачевний стан, а враховуючи численні звернення від дітей, що хочуть досліджувати небо, вирішили відремонтувати. На капітальний ремонт було виділено 800 тис. грн із міського бюджету, а фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” купить два телескопи, завдяки яким тут зможуть займатися маленькі лучани”, – розповів Ігор Поліщук.

Триває також ремонт фасаду, реалізація заходів із енергозбереження, ремонт санвузлів у навчально-виховному комплексі № 9.

Источник

Новости Украины