Росіяни і білоруси не зможуть брати участь в «Голосі країни» та інших шоу 1+1

Росіяни і білоруси не зможуть брати участь в "Голосі країни" та інших шоу 1+1

Фото: 1+1

Росіяни, білоруси та громадяни країн, які мають зв’язки з країною-агресором, більше не зможуть брати участь в розважальних проєктах «1+1», зокрема в «Голосі країни». Про це в інтерв’ю «КП в Україні» розповів керівник Big Entertainment Shows каналу «1+1» Володимир Завадюк.

За словами продюсера, такий проєкт, як «Голос країни», має на меті відкрити таланти в Україні, проте творці шоу не виключають того, що в майбутньому в ньому візьмуть участь і іноземці.

— У самій назві «Голос країни» закладене прагнення дати можливість проявитись талантам саме нашої країни. Але ми не проти стати таким майданчиком для співаків із цивілізованих країн, які не нападають на своїх сусідів та не розв’язують криваві війни у XXI столітті. Зрозуміло, що росіяни та білоруси не зможуть брати участь у наших шоу, як і всі ті, хто мають зв’язки з цими країнами досі, — зазначив продюсер.

Що стосується нового сезону «Танців із зірками», то глядачі зможуть побачити його в ефірі «1+1» після перемоги України у війні у Росії.

— Я вважаю, що «Танці з зірками» повинні повернутися в ефір обов’язково, але після перемоги. В нашій країні з’явилася велика кількість нових мужніх героїв, і їх потрібно показувати частіше. Я дуже сумую за цим проєктом, адже він завжди дарує відчуття свята, яке до нас, звісно, ще повернеться, — додав він.

Нові епізоди 12-го сезону «Голосу країни», який стартує на телеканалі «ТЕТ» 2 жовтня, зазнають змін через війну в Україні. Перший випуск вийде у форматі дайджесту – щоб глядачі згадали, якими були п’ять тижнів «Сліпих прослуховувань», показ яких відбувся до 24 лютого. Після цього телеглядачі побачать продовження етапів «Сліпі прослуховування», «Вокальні бої» та «Нокаути», зняті до початку повномасштабного вторгнення Росії. Фінал вокального шоу буде знятий додатково і матиме особливі правила та відрізнятиметься від попередніх за структурою та кількістю учасників.

 

Джерело

Новости Украины