Серед пасажирів автобусу, які травмувалися у ДТП в Польщі, є мешканка Хмельниччини

Допомога

Мешканка Хмельницької області – в числі постраждалих у жахливій дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 6 березня в Польщі.

Аварія за участі рейсового автобуса з українською реєстрацією, що прямував за маршрутом Познань-Херсон, сталася приблизно о першій ночі на території місцевості Кашице Підкарпатського воєводства. За попередньою версією поліції, водій не впорався з керуванням, у результаті чого транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся.

В автобусі перебувало 57 пасажирів, всі – дорослі громадяни України. 6 осіб загинуло, ще 39 госпіталізували у лікарні різних населених пунктів, дев’ятеро уже виписали.

Стан 14 українців медики розцінюють, як важкий. Серед них – жителька міста Кам’янець-Подільський Анастасія Кочеткова. Наразі дівчина без свідомості перебуває у шпиталі Перемишля. Про це у соцмережах повідомила кам’янчанка Алла Чепелюк.

Сьогодні мати потерпілої, Ірина, виїжджає з Кам’янця до Польщі. Тож просить усіх небайдужих долучитися до допомоги для її доньки (картка ПриватБанку 5168-7573-4476-1715 – мати, Ірина Стадниченко).

Джерело

Источник

Новости Украины