«Шахтар» та «Олександрія» зіграли в результативну нічию з вилученням у центральному матчі туру УПЛ

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Михайло Мудрик у складі «Шахтаря», фото: ФК «Шахтар»

Матч було перервано на півтори години через повітряну тривогу.

Центральний матч десятого туру УПЛ було зіграно у Львові на "Арені Львів", у якому зустрілися між собою "Шахтар" та "Олександрія". Перед цим туром "Шахтар" йшов на другому місці у таблиці, а "Олександрія" — на четвертому.

Для "Гірників" це була гра між двома ключовими поєдинками Ліги чемпіонів — команда Ігора Йовічевіча у вівторок грала в Глазго проти "Селтіка", а уже в середу гратиме проти "РБ Лейпцига" у Варшаві. Щодо "Олександрії", то останній матч команда провела тижнем раніше — обіграли "Львів" (2:0).

І уже на старті матчу "Олександрія" вийшла уперед — Андрій Цуріков з гострого кута пробив у ближній кут, м'яч від перекладини влетів у ворота.

За наступні кілька хвилин "Олександрія" створила ще один гольовий момент, але не реалізувала його. Перевага гостей трималася до 40 хвилини — тоді у Львові оголосили повітряну тривогу, матч перервали.

За півтори години гра була відновлена, і майже одразу "Шахтар" зрівняв рахунок. Богдан Михайличенко замкнув простріл з флангу, 1:1.

Перерва у матчі тривала лише п'ять хвилин, команди майже одразу продовжили гру. На 57-й хвилині "Шахтар" залишився у меншості — Лукас Тейлор отримав другу жовту та був вилучений.

Однак залишившись в меншості, "Шахтар" отримав більше простору і почав створювати більше нагод. На 82-й хвилині один з моментів реалізував Михайло Мудрик, який вивів свою команду уперед.

Новости Украины