Сьогодні день народження відомого дніпровського вченого-іхтіолога Романа Новицького

9 листопада 49-й день народження відзначає авторитетний спеціаліст у галузі іхтіофауни, професор, завідувач кафедри водних біоресурсів та аквакультури Дніпровського державного аграрно-економічного університету Роман Олександрович Новицький.

 

 

Зазначимо, що Роман Новицький не лише чудовий знавець водних мешканців, а й популяризатор науки. Багато років він проводив знаменитий конкурс «Рекордні риби Дніпропетровщини», був автором та ведучим популярної телепрограми «О рыбалке всерьез».
Роман Олександрович викладає у Дніпровському державному аграрно-економічного університеті. Серед його учнів чимало справжніх професіоналів своєї справи, чим пишається викладач.
— За роки своєї викладацької діяльності випустив понад 50 фахівців і пишаюся цим. Сподіваюся, вони стануть справжніми професіоналами. Про що мрію сьогодні? Звісно, про Перемогу України, а ще хочеться, щоби до науки ставилися з повагою. Адже без науки неможливо побудувати високотехнологічне виробництво, завдяки якому Україна може стати одним із світових лідерів, — зазначив «Днепру вечернему» Роман Новицький.

 

Новости Украины