Стартував капітальний ремонт частини автодороги Н-03 Житомир – Чернівці

Кипить робота. Стартував ремонт частини автодороги національного значення Н-03, що є однією з основних транспортної̈ артерії̈ Хмельницької області і з високою інтенсивністю руху .

Мова йде про ремонт і реконструкцію 2,2 кілометрів ділянки дороги, яка проходить за с. Вишнопіль (км 96 + 800 — км 99 + 000) Старокостянтинівського району Хмельниччини.

Зараз тривають роботи з фрезерування 1,3 км дороги (на ширину 4 метри) старого дорожнього покриття, влаштування ровика поширення та підготовчі роботи до укладання основи з щебенево-піщаної суміші.

У межах запланованих робіт – дорога стане ширшою на 1-1,5 метра, ми вирівняємо профіль дороги та зробимо нове дорожнє покриття товщиною близько 30 см.

Також передбачено влаштування однобічного металевого бар’єрного огородження, встановлення нових дорожніх знаків, нанесення розмітки.

«Минулого року команда Автостради провела ремонт на трасі Н-03 одночасно на чотирьох ділянках, загальною протяжністю 14 км, завершили ремонт двох мостів.

Наша професійна команда виконує проекти найвищої складності за європейськими стандартами якості – адже кожен етап будівництва знаходиться під наглядом відділу контролю якості та власної сертифікованої лабораторії», — йдеться в повідомленні.

Джерело: «Велике будівництво», Фейсбук

Читайте також: Увага! Житомир з 3 березня відправляється на повний локдаун!

Читайте також: Рецепт борщу бабусі з Житомирщини надрукували на сторінках The New York Times

Читайте також: 8 березня. Що подарувати і як відсвяткувати

Читайте також: У житомирській школі №20 — спалах гострої кишкової інфекції? ВІДЕО

Читайте також: ЧАЕС оголосила про пошук фотографій з 1986 року

Источник

Новости Украины