Світоліна дотримала обіцянку: Україна назвала потужний склад на матч з Японією

Заявка збірної України з тенісу на матчі проти Японії
/ Getty Images

Збірна України з тенісу у квітні проведе важливі поєдинки у Кубку Біллі Джин Кінг проти Японії. Наша команда виступатиме у найсильнішому складі.

Джерело:

Федерація тенісу України

Українська збірна готова дати гідний бій японській збірній. Матч відбудеться в Україні на ґрунтових кортах Elite Tennis Club у Чорноморську. Змагання повинні відбутись з обмеженою кількістю вболівальників. Тому у наших дівчат немає права на помилку на рідній землі та перед своїми фанатами.

​До теми Матч тенісних збірних України та Японії перенесли до Чорноморська

Склад збірної України

  • Еліна Світоліна
  • Марта Костюк
  • Катаріна Завацька
  • Надія Кіченок
  • Людмила Кіченок

Наша збірна буде у найсильнішому складі. Перша ракетка України Еліна Світоліна ще раніше пообіцяла допомогти своїй команді на цьому турнірі. До слова, 26-річна одеситка у Маямі дійшла до півфіналу, у якому поступилась першій ракетці світу Ешлі Барті у двох сетах.

Також участь візьме 18-річна Марта Костюк, яка активно готується до матчів та навіть вже знялась із старту у Чарльстоні (США). Поза заявкою залишилась Леся Цуренко та Даяна Ястремська. Остання тимчасово відсторонена від змагань через підозру у допінгу. Сама тенісистка заперечує таку інформацію. Ястремська програла справу в CAS.

Матчі між Україною та Японією відбуватимуться протягом 16-17 квітня.

Источник

Новости Украины