«Суcпільне» назвало кандидатів у журі Нацвідбору «Дитячого Євробачення-2022»

"Суcпільне" назвало кандидатів у журі Нацвідбору "Дитячого Євробачення-2022"

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Вперше в історії Нацвідбору на «Дитяче Євробачення -2022» обрати склад журі можуть глядачі. «Суспільне» запустило інтернет-голосування на сайті junior.eurovision.ua, яке триватиме тиждень – з 30 серпня до 6 вересня. За його результатами буде сформовано рейтинг кандидатів у журі. Трьом членам журі, які наберуть найбільше голосів, буде запропоновано підписати угоду із «Суспільним». Про це повідомляється на офіційній сторінці мовника у соцмережах.

– Цього року ми надали можливість голосувати за членів журі національного відбору «Дитячого Євробачення». Обрана трійка не просто оцінюватиме юні таланти — їхні професійні оцінки визначатимуть, яка пісня представить Україну на міжнародній сцені. Голосування глядачів — завжди непроста і дуже відповідальна складова конкурсів. Ми на «Суспільному» вперше запускаємо подібне голосування і сподіваємось, що таке залучення глядачів до відборів «Євробачення» стане гарною традицією, — зазначив голова правління «Суспільного» Микола Чернотицький.

На місце у журі претендують:

Vlad Darwin, співак та композитор. Софія Іванько, представниця України на «Дитячому Євробаченні-2019», учасник проєкту «Голос. Діти». Сергій Кейн, музичний журналіст із 15-річним досвідом, публіцист, консультант артистів/артисток та брендів. Михайло Клименко, автор, композитор та музичний продюсер. Лідер гурту ADAM. Дарина Красновецька, представниця України на «Дитячому Євробаченні 2018». KRUTЬ, бандуристка, фіналістка Нацвідбору на «Євробачення-2020». Тоня Матвієнко, співачка. Анжеліка Рудницька, співачка та телеведуча. Мирослава Салій, співзасновниця дитячої фольклорної студії «Правиця». Співачка Христина Соловій, співачка та автор пісень.

Обране журі разом із глядачами голосуватиме у фіналі Нацвідбору за представника України на «Дитячому Євробаченні-2022».

20-й конкурс «Дитячого Євробачення» відбудеться у Єревані. Минулого року перемогу здобула конкурсантка Малена з піснею Qami Qami, представниця України Олена Усенка посіла шосте місце.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення Україна (@suspilne.eurovision)

 

Джерело

Новости Украины