ТОП найкращих виробників жалюзі: переваги та недоліки

Жалюзі стануть чудовим вибором для регулювання світла в приміщенні. Вони надійно захищають від сторонніх очей та сонячних променів навіть у яскравий день. Стануть ідеальним вибором, адже також грають роль декоративного елементу. Щоб обрати найбільш відповідного виробника, варто ознайомитися з його перевагами та недоліками.

Головні плюси

Компанія «Модне Вікно» торгує горизонтальними жалюзі відкритого та закритого типу, моделями день-ніч, захисними ролетами, римськими шторами. До переваг відноситься наявність гарантії, досить низькі ціни, широкий асортимент забарвлень та фактур, надання повного спектра послуг: виїзд майстра, заміри вікна, виготовлення та монтаж. Сайт modnoe-okno.com.ua

Фірма «Сізам» пропонує зручні умови співпраці, надає безкоштовні консультації, має репутацію надійного партнера, співпрацює з великим організаціями. Вона також надає послуги стосовно виїзду, вимірювання, виготовлення та доставки жалюзі. Пропонує широкий асортимент, що складається з наступних товарів: різноманітні види ролет не тільки для вікон, а й для гаражів. Сайт sizam.ua

Компанія Alser.ua продає вертикальні, дерев’яні, горизонтальні, бамбукові жалюзі, рулонні та римські штори, моделі день-ніч, тканинні ролети та вироби з електроприводом. Виготовлення займає приблизно 3 робочі дні. Завдяки великої кількості фізичних офісів (12 по Києву та київській обл.) Ви можете прийти в зручний для вас район та зробити замовлення. Майстри роблять заміри, потім товар виготовляється, привозиться та встановлюється. Після монтажу працівники прибирають за собою, завжди охайні та ввічливі. Доставка по Україні абсолютно безкоштовна. Фірма виконала вже понад 70000 робіт, використовує приблизно 7000 різних видів матеріалів.

Фірма 4ugla.dp.ua виконує монтаж жалюзі як на першій стадії будівельних робіт, так й в готовому приміщенні. Працівники мають великий досвід в даному напрямку. До переваг відноситься наявність оригінальних деталей, швидкість виконання, висока якість робот, гарантія 3 роки, низькі ціни. При необхідності допоможуть підібрати вже готову продукції, адже в каталозі представлені захисні та тканеві ролети. Надає повний перелік послуг, в том числі виконує ремонт ролетів.

Компанія Jalizi Servis пропонує горизонтальні, вертикальні, плісовані жалюзі, м’які вікна, ролети на віконні отвори, рулонні та римські штори. Уся продукція високоякісна, довговічна, практична, міцна, надійна, відповідає стандартам ДСТУ, відносить до середньої цінової категорії. Надається гарантія 12 місяців, майстри приходять в зручний для вас день та час, після себе обов’язково прибирають. Сайт jaluzi-service.com.ua

Сервіс виклику майстра абсолютно безкоштовний та зручний. Спеціаліст розраховує точну кінцеву суму, відповідає на питання, при необхідності допомагає підібрати вже готовий варіант. Виготовлення займає не більше одного тижня. Доставка відбувається за вказаною адресою зручним для вас способом. Також менеджери надають інструкції стосовно самостійних замірів та установки жалюзі.

Декілька мінусів

До недоліків компанії «Модне Вікно» відноситься мала кількість фізичних офісів. Даний мінус також стосується Jaluzi Servis.

Компанія 4UGLA відрізняється не досить широким асортиментом, як хотілося, адже інші фірми пропонують різноманітні моделі на будь-який смак, зате в неї найбільш тривалий гарантійний термін.

Головний мінус компанії Alser.ua полягає в дуже високій ціні, вона майже у 2 рази вища, ніж у Jaluzi Servis та інших.

Враховуючи всі мінуси та плюси, можна сказати, що загалом усі компанії однозначно варті вашої уваги. Кожна надає усі необхідні послуги та озвучує достатньо демократичні ціни. Вибір залежить тільки від ваших смакових уподобань. Для кінцевого рішення рекомендуємо поспілкуватися з представником кожної фірми й виходячи з цього обрати компанію, яка сподобається найбільше.

Новости Украины