Топові букмекерські контори України: як визначають через рейтинги

Букмекерські контори України працюють з національним дозволом КРАІЛ. Після перевірки порталів експерти видають відповідну ліцензію, яка передбачає можливість функціонування сайту на легальних засадах. Такі азартні букмекери сплачують податки до бюджету України, тому не блокуються на території країни та визначають чесність виплат клієнтам. Огляд усіх ліцензійних порталів з вигідними умовами беттінга представлено на сайті — букмекери boardhockey.

Щоб визначитися з букмекерською конторою, гравець має встановити для себе пріоритетні параметри, які для нього є найважливішими. Від вибору букмекерської контори залежать потенційні виграші, додаткові бонуси для збільшення шансів на прибутки. Також беттор зможе обрати популярні спортивні події, нестандартні парі для отримання прибутків.

Як визначитися з вигідною бк України?

Якщо ви бажаєте обрати букмекера, який надасть вам можливості для заробітку, потрібно проаналізувати портал. Для цього достатньо перейти на офіційний сайт та скористатися інформаційними блоками на ньому. 

Критерії для тестування букмекерської контори:

  1. Наявність ліцензії. Якщо ви розраховуєте на безперебійний доступ до ставок, варто орієнтуватися на сайти з українським дозволом. Це має бути ліцензія КРАІЛ, яка передбачає роботу букмекера з виплатами податків до бюджету країни.
  2. Різноманіття спортивних напрямків. Варто встановити, чи представлені спортивні події з важливих для вас дисциплін на сайті букмекера. 
  3. Коефіцієнти виплат. Варто розрахувати, які множники зафіксовані за ставками. Маржа завжди закладена в значенні коефіцієнта виплати, тому потрібно враховувати цей момент. 
  4. Доступні платіжні інструменти. Які способи грошових операцій передбачені на сайті букмекера. Визначте, чи представлені банківські картки, електронні гаманці. Також орієнтуйтеся, чи можна виводити заробітки в гривнях. 

Для зручності доступу та створення ставок портали можуть визначати й інші особливості контенту, які варто враховувати. Наприклад, пріоритетними моментами є: наявність додатків, швидкість обробки платежів, робота служби підтримки тощо.

Читайте також: Як ставити на різні види спорту в БК Бетвінер

 

Реєстрація на сайтах бк: наскільки це важливо

Лише з реєстрацією на азартному порталі беттор може долучитися до виграшів зі ставок на спорт. Демонстраційних версій для цього напрямку не існує, тому відразу потрібно авторизуватися і поповнити рахунок на мінімальну суму. Далі ви зможете обрати спортивні події для беттінга та укладати парі з урахуванням коефіцієнтів. 

Після створення аккаунта можливо долучатися до різних можливостей, які відкриваються бетторам:

  • доступ до розділу “каса” з фіксованими грошовими операціями, зарахування грошей, виведенням коштів;
  • бонусна програма.

Огляд букмекерів через рейтинги

Огляди букмекерських контор через рейтинги важливі через можливість аналізу різних порталів в одному матеріалі. З нього гравець може дізнатися, які портали виграшні з урахуванням різних факторів. Ви без реєстрації на сайті зможете встановити, чи реально виводити гроші зручними способами, які спортивні напрямки представлені, які показники маржі фіксовані. 

Новости Украины