Тренди осені 2020: що вдягнути львівським модницям у холодний сезон, — ФОТО

Фото — з відкритого доступу

У 2020 році дизайнери всіляко намагалися задовольнити своїх покупців. У осінніх колекціях презентували романтичні, експериментальні, екстравагантні та маскулінні образи. А найголовніше, — поєднали у трендовому одязі актуальність та комфортність, доповнивши це нотками артовості. Для затятих львівських модниць журналістка 032.ua підготувала добірку трендів сезону Осінь-2020.

Шкіряні речі

У 2020 актуальними є усі шкіряні вироби. У своїх осінніх колекціях дизайнери презентували різноманітні шкіряні сукні, спідниці, жакети, тренчі, пальта та сорочки. Цьогоріч не варто обирати лаковану шкіру, адже в новому сезоні вона не актуальна. Найкраще надати перевагу однотонним матовим шкіряним речам. Не варто хвилюватися, що образ стане вульгарним, якщо ви обрали якісну шкіру.

Чоловічі пальта

Цей тренд можна з легкістю поєднати із жіночними легкими сукнями. Таке пальто мають виглядати, немов ви щойно забрали його у свого хлопця чи чоловіка. Переважно вони мають рівний крій та чітко окреслені плечі. Також такий верхній одяг ви зможете поєднати із спортивними костюмами та кепкою з фільма “Гострі козирки”. Найчастіше на подіумі пальта були представлені у сірому кольорі.

Довга бахрома

Не менш популярними у 2020 році стали речі в ковбойському стилі. Речі з бахроми є прямим доказом цього. У свої колекції дизайнери додавали бахрому до усього, робили з нею спідниці, пальта, жилети, взуття та сумки. Якщо ви не любите експериментувати, то стилісти рекомендують зупинити свій вибір на аксесуарах (сумки, взуття, капелюхи) з бахромою, адже вони прогнозують, що цей тренд залишиться лише на один сезон.

Тренч

Тренч — це невід’ємна класика будь-якого сезону та пори року. Влітку тренчі створюють з натуральних матеріалів: органзи, льону та бавовни. На сезон Осінь-2020 дизайнери презентували великий вибір класичного тренчу. Серед найпоширеніших є шкіряні, але і артових та цікавих також вистачає. У цьому виробі модні гуру поєднували різні кольори, структури та тканини, аби витвір став головним у вашому образі.

До того ж, тренч можна поєднати і з трикотажними сукнями, джинсами та сорочками, класичними брюками та легкими сукнями. Тренч — це мастхев у осінньому гардеробі 2020 року.

Костюми

У 2020 році мода знову бере натхнення у 80-х роках. Тодішні силуети костюмів актуальні і зараз. На подіумі можна побачити і маскулінні брючні костюми, і підкреслено жіночні зі спідницями. Найпопулярнішим принтом на костюмах стала клітинка, а серед трендових кольорів — пастельні теплі відтінки.

Колорблок

Звичайно, карантин набрид усім, тому восени ви побачите більше людей у яскравих вбраннях. Тут дизайнери дійсно постаралися, адже вирішили поєднати усі кольори веселки одразу. Якщо вам подобаються яскраві кольори та ви хочете додати до вашого гардеробу колорблок, це чудова ідея. У поєднанні різних кольорів є один дуже важливий нюанс: якщо вчасно не зупинитись, то можна стати схожим на екзотичного папугу.

Ретро-пальта

І знову в грі 80-ті роки. Тодішні жіночі пальта відрізнялися гіперболізованою романтичністю, яку їм додавали різноманітні комірці. У 1980-х роках дизайнери експериментували із силуетами, додавали до верхнього одягу оверсайз, але в усіх речах залишалася нотка елегантності та жіночності.

Вітровки

Цю підбірку ми вирішили завершити спортивним елементом одягу, яку у 2020 році дизайнери поєднують з короткими спідницями та класичними брюками. Звичайно, такий верхній одяг ви зможете одягнути лише в першу половину осіннього сезону, але цей час потрібно використати на максимум. Модні гуру рекомендують добряче поекспериментувати з цим елементом верхнього одягу.

Читайте також: “Міс Львів 2020”: переможниця розповіла про закулісся конкурсу краси

Источник

Новости Украины