В Херсоні поліцейські затримали чоловіка зі зброєю

Як повідомляє ГУ Национальної поліції в Херсонській області, правоохоронці виявили чоловіка, у якого вилучили предмет, схожий на пістолет системи «ТТ» з кількома набоями. Громадянин був з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Йому 44 роки, раніше до кримінальної відповідальності він не притягався, сусіди та знайомі характеризують його з позитивного боку.

 Поліцейські опитали заявників. Ті розповіли, що відпочивали у дворі, а невідомий чоловік першим розпочав конфлікт, під час якого зробив постріл. Зловмисник пояснив, що молоді люди його спровокували своєю поведінкою, тому він зробив постріл в землю. Під час ретельного огляду місця події поліцейські виявили гільзу від кулі.

 Чоловік пояснив, що пістолет нібито придбав на одному з сайтів у мережі інтернет. Правоохоронці вилучили зброю та набої, встановлюється їх походження, усе направлено на експертизу.

 Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України, вирішується питання про відкриття провадження за ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Каховці дільничні поліцейські виявили браконьєра з незаконним виловом риби

Источник

Новости Украины