В Мелітополі до лав вчителів пропонуть приймати військових РФ

В школьные учителя в Мелитополе предлагают нанимать военных рф

Шкільну освіту в Мелітополі очікують на великі зміни. У вчителі окупанти пропонують брати до шкіл військових та мешканців ЛДНР.

Жириновський підказав

Наміри російських загарбників повністю перекрутити систему освіти на окупованих територіях України стали очевидними після перших публічних заяв. Окупанти говорили про "денацифікацію" освіти, про обов'язкове переписування історії, про необхідність у терміновому порядку замінити українських героїв на російських, а замість любові до України прищепити дітям любов до незнайомої та чужої їм росії. Все це неодмінно має супроводжуватися розповідями про велич росії, героїзм та шляхетність росіян, а також про "штучне походження українців" і про те, що Україна ніколи не існувала.

Наразі є фактичне підтвердження стратегії окупантів щодо агресивного "перепрограмування мозку" наших дітей: на тижні в Москві депутати Держдуми презентували доповідь "Про нацифікацію освіти в Україні". Журналісти російського видання Обережно Media розібралися, про що ця доповідь і що вона обіцяє підконтрольним росії територіям України.

Основний лейтмотив цього фашистського документа – "в Україні 30 років з дітей виховували нацистів, переписували історію та змінювали уявлення про історичну роль України". Керівником групи авторів цієї доповіді є колишній помічник Жириновського та автор книги з неймовірно ненауковою та претензійною назвою "Короткий курс істинної історії Росії. Підручник правди". Тож якій же "правді" збираються навчати тепер мелітопольських дітей окупанти?

Ветерани спецоперації у школах

У доповіді не лише борці за незалежність України традиційно для Росії прирівняні до "гітлерівських нацистів", а й учасники АТО та нинішніх військових дій щодо захисту України від російського вторгнення. Так спілкування ветеранів АТО зі школярами називають "пропагандою нацизму". І це при тому, що в тій же доповіді його автори категорично рекомендують залучати до навчання дітей "ветеранів" так званої "спецоперації", а простою та зрозумілою мовою – вбивць, мародерів, ґвалтівників та окупантів, які нині знищують Україну та український народ. На думку відповідального за цю доповідь депутата, російські військові обов'язково мають викладати у школах: так віони нібито зустрічали у Мелітополі війскьвих, які "займаються музикою", а отже, можуть викладати музику дітям.

— Ветерани "спецоперації" можуть викладати будь-які предмети — від історії до ОБЖ, — сказав депутат.

Страшно уявити, чому можуть навчити дітей убивці та травмовані війною рашисти, які навіть не мають педагогічної та профільної освіти. Мабуть, це і є ті самі "високі стандарти освіти", про які постійно розпинаються окупанти.

Патріотизм від мешканців ЛДНР

Окрім військових росіяни збираються залучити до навчання дітей переселенців із псевдо-республік ЛНР та ДНР — знову ж таки, не обов'язково з педагогічною освітою. Головне, щоб вони зрозуміло пояснювали дітям, "як Україна 8 років бомбила Донбас" і "вчили їх справжньому патріотизму" — цитата.

Автори доповіді прямо говорять, що такі "педагоги" повинні пояснити дітям "що таке йти зі зброєю і воювати за свою свободу" і мстити та вмирати в ім'я якихось абстрактних цілей. Однією з таких цілей у доповіді називається "боротьба з українським нацизмом".  Насправді ж, окупанти збираються боротися саме з тим нацизмом, в якому звинувачують Україну. Так, наприклад, гасло "Слава Україні!" називається "нацистським", а тут же поруч гасло "Слава Росії!", яке нерідко любить декламувати сам Путін, — "патріотичним".

Цілком очевидно, що з наших, у тому числі й мелітопольських дітей, окупанти збираються виховати "ідеальних фашистів", сенсом життя яких буде ненависть до України і які будуть готові безперечно пожертвувати собою в ім'я кремлівського режиму.
Раніше ми повідомляли про те, що у Мелітополі та районі колаборанти загрожують батькам відібрати дітей, якщо ті не віддадуть їх до шкіл.

Новости Украины