В Одесі реалізують важливу програму

Питання стерилізації та вакцинації тварин в Одесі і сьогодні актуальне. Міська влада реалізує навіть спеціальну програму, яка покликана вирішити цю проблему.

Сьогодні у цьому напрямку активно працюють у міському мікрорайоні Більшовик. Все це робиться за підтримки депутата Одеської міської ради з групи «Українська мрія» Михайла Карпенчука.

Він особисто зустрівся з одеситами, щоби почути їхню думку з приводу того, як найефективніше можна вирішити проблему стерилізації та вакцинації безпритульних тварин, які мешкають у цьому мікрорайоні.

Судячи з результатів зустрічей на території виборчого округу №8 одесити підтримують ініціативи депутата Михайла Карпенчука. Представник групи «Українська мрія» запевнив, що всі пропозиції одеситів будуть враховані у його роботі.

Варто зазначити, що Михайло Карпенчук працює у мікрорайоні Більшовик у багатьох напрямках. Мова йде про ремонт дорожнього покриття, надання продуктової допомоги тим, хто цього найбільше потребує.

Разом з колегами по депутатському корпусу він надавав допомогу і мешканцям Херсонщини, які постраждали від наслідків підриву Каховської ГЕС.

 

Джерело

Новости Украины