Великолепетиські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт за фактом вбивства місцевого жителя

Як повідомляє ГУ Национальної поліції в Херсонській області, в поліцію надійшло повідомлення від лікаря «швидкої», що під час виїзду на виклик вони виявили у сараї тіло 45-річного чоловіка зі слідами насильницької смерті. У загиблого були численні ушкодження голови та тулуба. Одразу після вбивства зловмисник втік. Упродовж двох годин поліцейські розшукали і затримали підозрюваного у вбивстві. Наразі досудове розслідування кримінального провадження за цим фактом завершене. Обвинувальний акт погоджений з прокуратурою та направлений до суду для розгляду.

 Поліцейські провели огляд місця події, опитали жителів населеного пункту та встановили очевидця злочину. Свідок розповів, що його знайомий попросив піти разом з ним до потерпілого, щоб поспілкуватися з приводу давнього конфлікту. Але між чоловіками виникла сварка і гість сильно побив господаря будинку. Далі підозрюваний зателефонував у «швидку» і втік після її прибуття.

 На пошуки чоловіка одразу був орієнтований особовий склад територіального підрозділу поліції. Правоохоронці виставили кілька постів у населеному пункті і вже через дві години затримали підозрюваного, коли той намагався непомітно потрапити у свій двір через сусідські городи.

 Як розповів начальник територіального відділення поліції смт Велика Лепетиха Андрій Чонка, нині досудове розслідування закінчене. В ході розслідування була зібрана достатня доказова база для обвинувачення затриманого в інкримінованому йому злочині. Обвинувальний акт погоджений з прокуратурою та направлений на розгляд суду. Обвинуваченому може загрожувати ув’язнення на 15 років.

Читайте також: Поліцейські Херсонщини розшукали дезертира, який втік з військової частини

Источник

Новости Украины