Вибір презервативів за характером: які контрацептиви підійдуть вашій парі

Попри появу багатьох ефективних методів контрацепції, презерватив залишається найефективнішим та найпопулярнішим способом запобігти небажаній вагітності та захиститися від інфекцій.

Довжина, товщина, колір — начебто всі критерії, за якими більшість людей обирають презервативи. І це не помилка. Проте такий спосіб вибору упускає багато пікантних нюансів, на які також треба зважати.

Експерти компанії-виробника Durex.ua заявили: представлені у їхній лінійці презервативи, а всього їх 8 різновидів, підходять для різних за характером пар. Так-так, засіб контрацепції можна і потрібно підбирати за характером.

Отже, які ви партнером у ліжку — неприборкані та енергійні, чуттєво-романтичні або відверті експериментатори? Поки ви чесно відповідаєте собі на це питання, ми розповімо, як вибрати презерватив, що підійде вашим бажанням на 100%.

Для енергійних коханців

Ці контрацептиви мають найбільший ступінь захисту, адже призначені для енергійних, велелюбних та активних молодиків та їхніх пасій з вибуховим темпераментом. Такі презервативи трохи товстіші за інші з лінійки виробів, проте такі ж комфортні, приємні на дотик й не стають на заваді отриманню задоволення. У Durex це кондоми Extra Safe, створені, щоб насолоджуватися безпечним сексом.

Чуттєві та ніжні

Коли партнери вже до нестями закохані та віддають перевагу ніжному чуттєвому контакту, то й презервативи мають бути відповідні. Хочеться, щоб нічого не заважало, не відчувати барʼєрів, так? Такий ефект мають надтонкі презервативи з ефектом “скін ту скін”, що навіть передають теплоту тіла партнера. Це популярні кондоми RealFeel, Elite, Invisible, що допомагають насолодитися кожним рухом та чуттєвим інтимом.

Ці засоби захисту відносяться до ультратонких, але вони так само надійні, адже протестовані електронікою та пройшли додаткові випробування на якість.

Експериментам бути!

Якщо ви полюбляєте експерименти під час близькості, інтенсивні рухи та цікавенькі пози, то маєте бути впевнені у вашому захисті. Обирайте перевірені міцні презервативи. Для прикладу, захист Dual Extase та Pleasuremax з ребрами та крапками на зовнішній стороні.

До речі, всі презервативи вироблені з урахуванням анатомічної форми чоловічого органу, тож максимально комфортні, майже не відчуваються на тілі, їх зручно одягати та знімати.

Які презервативи використовувати не можна

Кондоми можуть втратити свою ефективність та не гарантуватимуть заявлений виробником рівень захисту, коли закінчився їхній термін придатності. Також вироби псуються, якщо тривалий час блістер зберігався на відкритому сонці або є пошкодження пакування. Тож уважно перевіряйте пакування на цілісність та термін придатності.

Сподіваємося, ми полегшили вибір презервативів вашій парі. І тепер, крім пачки “класик”, у тумбочці біля вашого ліжка зʼявляться й інші контрацептиви — ультратонкі, міцні або з крапочками.

Новости Украины