Вибух у багатоповерхівці у Полтаві: які роботи вже виконали

За інформацією: Суспільне Полтава.

Вибух у багатоповерхівці 6 серпня 2023-го. Фото: Суспільне Полтава

На вулиці Квітучій у Полтаві, де увечері 6 серпня стався вибух спричинений туристичним газовим балоном, вже відновили газопостачання, електроенергію та подачу води.

Про це 23 серпня повідомив у Telegram-каналі заступник голови Полтавської громади Валерій Пархоменко.

Які роботи виконали на місці вибуху у полтавській багатоповерхівці

За словами Валерія Пархоменка, на місці вибуху вже розчистили завали. Також вже відновили газопостачання, електроенергію та подачу води.

"Сьогодні (23серпня-ред.) зустрілися із представниками надзвичайних ситуацій проговорили схему роботи. Я думаю, що день-два і ми приступимо до практичних розборів завалів, які потребують спеціального втручання спеціальної техніки", — сказав заступник голови Полтавської громади Валерій Пархоменко.

Що відомо про вибух у полтавській багатоповерхівці

У багатоквартирному будинку на вулиці Квітучій вибух стався близько 22:00 6 серпня 2023-го. Справу розслідують поліцейські.

Як розповідав Суспільному речник рятувальників регіону Віталій Шкаревський, через вибух 6 серпня травми отримали три людини, двох із них госпіталізували. Загиблих не було.

Жителям багатоповерхівки виділили по 10 тисяч гривень допомоги. По 5 тисяч отримають люди з будинку навпроти, в яких частково пошкоджені вікна і яких не відселяли після вибуху.

Новости Украины