«Вирішили допомогти нашим військовим»: піцерія у Херсоні частину доходів передаватиме на потреби ЗСУ

За інформацією: Суспільне Херсон.

Другий день роботи піцерії у Херсоні, 14 березня 2023р. Фото: Суспільне Херсон

У Херсоні відкрилася нова піцерія з однойменною назвою "Херсонська". Частину доходів від продажу піци заклад передаватиме на потреби українських військових.

Галина, працівниця піцерії розповіла Суспільному, що до відкриття готувалися приблизно 2 тижні. Готувати та продавати піцу вирішили, щоб допомогти українським військовим.

"Ми плануємо більшу частину доходу, яку будемо отримувати, передавати хлопцям на придбання тепловізорів або необхідних речей, які їм зараз потрібні в першу чергу", — говорить Галина.

За її словами, асортимент закладу поки невеликий, всього п'ять піц.

"У нас найбільш замовляють, м'ясну (там курятина, свинина, гриби помідори та дуже велика кількість сира), а також піцу "херсонська по домашньому" — це чотири види копченостей, два види сиру і родзинка огірок солоний", — розповіла дівчина.

Артем працює в піцерії кухарем. Він говорить, що деякі рецепти вони запозичили, деякі вигадали самі, щоб додати до відомої страви особливий херсонський колорит.

"Час на приготування однієї піци 10 хвилин. За день робимо стільки, скільки замовляють", — каже Артем.

Кухар піцерії Артем готує піцу, 14 березня, 2023 року, фото: Суспільне Херсон

Ціни на продукти зросли розповідає Галина, а щоб їх придбати треба відстояти величезні черги. Але не зважаючи на це ціну на продукцію намагалися зробити демократичною.

"Зараз дуже складно придбати продукти та й не так щоб багато людей залишилося в Херсоні, які собі це можуть дозволити. Але ми вирішили спробувати, щоб підтримати наших хлопців потихеньку думаємо все вийде", — говорить Галина.

Працівниця розповіла, що попри те, що піцерія працює тільки другий день, вони вже робили доставлення. Возити піцу будуть також у райони, які російські військові обстрілюють найбільше.

Другий день роботи піцерії у Херсоні, 14 березня 2023р. Фото: Суспільне Херсон

"У нас доставлення вже було у райони Шуменський, житлоселище, а також по центру. На випадок острова та Антонівки думаємо, якщо будуть замовлення ми також будемо туди доставляти", — розповіла Галина.

За її словами, працювати під час постійних обстрілів військових РФ страшно, але своєю працею вони хочуть зробити бодай якийсь внесок у наближення перемоги України.

Новости Украины