Вірменин встояв після нокдауну та нокаутував росіянина потужним ударом у печінку

Григорян відправив у нокаут Кондратьєва

У Сінгапурі відбувся турнір ONE Championship: BIG BANG. Кікбоксер Марат Григорян побував у нокдауні, але зумів встояти та нокаутувати росіянина Івана Кондратьєва.

Ефективний поєдинок показали бійці, хоча й провели на канвасі лише два раунди. Обидва спортсмени показували достатньо однаковий бійцівський рівень, але переможцем став вірменин Марат Григорян, пише 24 канал.

Оце так Американка одним фатальним ударом відправила суперницю у моторошний нокаут: відео

Міцний горішок з Вірменії

Вже у першому раунді боєць з Вірменії побував у нокдауні після потужного пропущеного удару у голову. Але Григорян виявився «міцним горішком» та зміг продовжити бій.

Ivan Kondratev DROPS Marat Grigorian in Round 1! #ONEBigBang #WeAreONE #ONEChampionship pic.twitter.com/Imum2PDDUp

— ONE Championship (@ONEChampionship)
December 4, 2020

Вже у наступного другому раунді вірменин взяв ініціативу на себе та пішов у атаку. Потужний лівий потрапив прямо у печінку росіянина Івана Кондратьєва. Після такого удару боєць з Росії опинився у нокауті. Суддя без вагань сигналізував про завершення сутички.

Marat Grigorian avoids a monumental upset, coming back in Round 2 to KO Ivan Kondratev! @MaratGrigorian #ONEBigBang #WeAreONE #ONEChampionship pic.twitter.com/grbNp2N9po

— ONE Championship (@ONEChampionship)
December 4, 2020

Хто такий Марат Григорян?

Вірменський кікбоксер, який виступає у легкій вазі та є чинним чемпіоном у цій ваговій категорії. Відомий своїм агресивним стилем та нокаутами. З літа 2020 року очолив рейтинг найкращих бійців за версією Combat Press. наприкінці серпня того ж року підписав контракт з UFC.

Для вірменина ця перемога стала вже 22-ю при 8 поразках у кар’єрі, а у UFC – дебютний успіх. Російський боєць зазнав 5 поразки. Загалом у його активі є 20 звитяг.

Источник

Новости Украины