Витягував гаманці: запроторили за ґрати волинянина, який вчинив 40 крадіжок у своєму місті

Крав гаманці з сумок, телефони з кишень, цупив речі з прилавків на ринку та з приватних обійсть, продукти у магазинах. Прокурори Ковельської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення неодноразово уже

судимим 43-річним ковельчанином 40 крадіжок, якими потерпілим завдано збитків на майже 100 тисяч гривень.

Умовно-достроково звільнившись із місць позбавлення волі у червні 2019 року, чоловік не зробив жодних висновків і продовжив займатися злочиннимпромислом.

Упродовж жовтня 2019 – лютого 2020 року він вчинив чотири десятки злочинів у Ковелі. Заходив у лікарняні заклади, дитсадочки, школи, гуртожитки та викрадав там залишені без нагляду сумочки з гаманцями й іншими цінностями. Кілька

разів у гаманцях були банківські картки, якими зловмисник розраховувався у магазинах. Під час обшуку в його оселі правоохоронці також вилучили боєприпаси,які він незаконно придбав та зберігав.

Визнавши волинянина винним у крадіжках, викраденні офіційних документів та незаконному поводженні з боєприпасами, суд призначив йомупокарання у виді трьох років та двох місяців позбавлення волі.

Источник

Новости Украины