У Бердянську з’явилося 9 камер – де встановлені

Бердянськ поповнився відразу 9 новими камерами для залучення туристів, які в онлайні транслюють види на різні пам’ятки курорту. Запуск нових камер з метою залучення туристів здійснено приватними компаніями за власною ініціативою, передає УНН.

Ініціаторами встановлення нових камер стали редакція «Кирилівка.Укр» та інтернет-провайдер ONet. Вони запустили 9 нових онлайн веб-камер, які можна безкоштовно подивитися на сайті berd.ua.

Об’єктив однієї з камер спрямований в бік ротонди (альтанка «Бердянськ»). Ще 2 камери встановлені в районі АЗМОЛ — тут можна подивитися на Верхній маяк і на Морський порт Бердянська. Інші камери дають можливість туристам подивитися з висоти на парк Пушкіна і колесо огляду, придивитися до острова Дзендзик, а також оцінити пляжі готелів «Лоцман», «Саммер Хотел», «Амальтея» і «Аркада».

«Сьогодні, в зв’язку з ситуацією з медузами, особливо важливо підтримати курорти Азовського моря і показати їх привабливість, незважаючи на тимчасові природні форс-мажори. За допомогою веб-камер ми можемо показати, наскільки красиве і цікаве Приазов’я в рамках України, причому не тільки влітку, а й цілий рік », — коментує нові камери Денис Катюха, представник бази відпочинку «Адмірал», яка знаходиться в Приазов’ї.

За підсумком проєкту ряд експертів очікують, що незважаючи на проблему медуз і інформаційні атаки, вийде залучити більше туристів на всі курорти Азовського моря і конкретно в Бердянськ.

Источник

Новости Украины