У Білопільській громаді на Сумщині російський безпілотник скинув вибухівку

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото ілюстративне: Східне регіональне управління ДПСУ

5 березня сили РФ обстрілювали Білопільську громаду з мінометів та скинули з БПЛА вибуховий пристрій ВОГ. За попередньою інформацією Сумської ОВА, травмованих та пошкоджень немає.

Близько 09:25 російський дрон скинув ВОГ на територію Білопільської громади. А о 12:30 росіяни обстрілювали територію громади з міномета. Зафіксовано три удари, йдеться в повідомленні ОВА.

Загалом за день зафіксовані понад 120 ударів по територіях прикордонних громад Сумщини — з САУ, РСЗВ, мінометів. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" 5 березня сказав Анатолій Козловський, військовослужбовець ЗСУ. За його словами, на кордоні з Сумщиною розміщуються мотострілецькі підрозділи і прикордонники РФ.

Що відомо

  • Протягом ночі 5 березня сили РФ обстріляли дві громади Сумської області: Зноб-Новгородську та Середино-Будську. Всього зафіксовано 31 удар зі ствольної артилерії. У Зноб-Новгородській громаді пошкоджено лінію електропередач.
  • Протягом 4 березня росіяни здійснили обстріли семи територіальних громад області: Білопільської, Есманської, Шалигинської, Новослобідської, Зноб-Новгородської, Миропільської та Юнаківської.

Новости Украины