Сумчани виступили на кубку України з баскетболу

За інформацією: Суспільне Суми.

Фото: Федерація баскетболу України

У Києві 5 березня відбувся третій етап кубка України з баскетболу 3х3 серед дорослих жіночих та чоловічих команд. Серед чоловіків змагалися 10 команд, а з жіночих на паркет вийшли три. І у чоловіків, і у жінок грали сумські команди.

Фото: Федерація баскетболу України

"Чоловіча команда "Збірна Сумської області – Баскетбольний клуб "СумДУ" дійшла до фіналу, у якому поступились (16:21) столичному клубу "Київ Баскет". Дівчата з "СумДУ" посіли на турнірі посіли третє місце", — повідомив головний тренер "Збірної Сумської області – БК "СумДУ" Ярослав Ковальов.

Фото: Федерація баскетболу України

Усі зібрані кошти етапу кубка України 3х3 будуть передані родині Сергія Мельниченка. Київський тур присвячений Сергію Мельниченку (Позивний "Раннер"). Він загинув 8 травня 2022 року під час оборони міста Маріуполь на заводі "Азовсталь", зазначають у Федерації баскетболу України.

Що відомо

  • 4 березня у Києві відбувся другий тур чемпіонату України серед молодіжних команд у категорії U-23. В змаганнях хлопців заявилось 8 команд. Збірна Сумської області БК "СумДУ" посіла на турнірі друге місце.

Новости Украины