У Чернівецькій області для 12 громад закуплять шкільні автобуси: яка вартість

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Шкільні автобуси «Еталон». Суспільне Ужгород

Для громад Чернівецькій області закуплять 12 шкільних автобусів за майже 29 мільйонів гривень. Вартість одного автобуса — 4,8 мільйона гривень.

Про це йдеться у договорі, оприлюдненому на сайті Prozorro.

Переможцем тендеру стало ТОВ "Еталон Авто" з Київської області — це єдиний учасник торгів, які відбулися за спрощеною процедурою. Згідно з договором, компанія поставить автобуси "Еталон" від Чернігівського автозаводу 2022 року виробництва. У кожному передбачене 31 місце для сидіння. Транспорт мають доставити в область до 25 листопада включно.

Автобуси планують передати Великокучурівській, Клішковецькій, Сокирянській, Вижницькій, Конятинській, Мамаївській, Новоселицькій, Брусницькій, Кельменецькій, Лівинецькій та Тарашанській громадам, повідомляли раніше в Чернівецькій ОВА.

Майже 21 мільйон гривень для придбання — це гроші субвенції, з державного бюджету. Частину вартості — до 30% будуть співфінансувати громади.

Що відомо

  • У Чернівецькій області понад 100 шкільних автобусів віддали на потреби ЗСУ. Щоб довозити учнів до шкіл, голови громад мали домовлятися з місцевими перевізниками.

Новости Украины