У Харкові можуть скасувати деякі трамвайні маршрути через крадіїв

Невідомі викрадають контактні мережі.

Харків’ян просять повідомляти про крадіїв.

У Харкові невідомі крадуть контактні мережі електротранспорту. Таких випадків побільшало. Через крадіжки доводиться зупиняти рух трамваїв і тролейбусів на тривалий час. Якщо крадії не припинять свою «діяльність», у місті можуть скасувати деякі трамвайні маршрути. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Харківський метрополітен».

«Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або скорочення цілих маршрутів, наприклад, таких як трамваї №16, №27 та інші. Звертаємо увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише вдень та на спецтранспорті. Якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спецавтомобіля — це ймовірні крадії», — зазначили у КП «Харківський метрополітен».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали чоловіків, які кілька місяців грабували СТО у Харкові

Свідків крадіжок або тих, у кого є будь-яка інформація щодо крадіїв, просять повідомляти за номерами телефонів (цілодобово):

  • +38 (050) 437-08-08;
  • +38 (050) 437-07-07;
  • +38 (057) 729-84-07;
  • 102.

Як писав UA-NEWS.in.ua, на об’єкті Салтівської філії комунального підприємства «Харківські теплові мережі» сталася крадіжка. Звідти вкрали шість засувок. Співробітники підприємства виявили крадіжку та звернулися до поліції й служби безпеки «ХТМ». Як виявилося, крадій здав украдене на металобрухт.

Джерело

Новости Украины