Харків’яни просять у мера більше дорожніх знаків та лежачих поліцейських

На сайті мерії є кілька петицій, що стосуються безпеки дорожнього руху.

Харків’яни просять у міського голови подбати про безпеку пішоходів.

На сайті міськради зареєстровано кілька петицій на цю тему. В одній з них житель міста Ратушний В.С. просить встановити лежачого поліцейського перед кожним пішохідним переходом.

«Прошу скрізь зробити лежачі поліцейські для безпеки людей», — пише автор петиції. 

Інше звернення стосуються регулювання руху на Олександрівському проспекті. Жителі ХТЗ просять перенести пішохідний перехід на більш зручне для пішоходів місце.

«Для зручності пішоходів і водіїв прошу встановити знак нерегульованого пішохідного переходу навпроти двух будинків: пр. Олександрівський, 164, та пр. Олександрівський, 103. На перших поверхах цих будинків знаходяться торгівельні мережі, популярні серед мешканців Індустріального району. Крім того поруч зупинка громадського транспорту. Найближчі переходи — за 200 метрів від зазначених місць», — пише авторка петиції Ліна Миронова. 

Також триває збір підписів за петицію про продовження роботи світлофорів. Харків’янка Марина Маслова просить не вимикати їх до початку комендантської години, оскільки кількість автомобілів у Харкові значно збільшилась. Як писав UA-NEWS.in.ua, світлофори у місті в перші дні повномасштабної війни не працювали. Їх почали вмикати з 12 квітня на головних магістралях. 

Підписати петиції можна на сайті міськради. Якщо котрась із них набере 5 000 підписів, вона обов’язково потрапить на розгляд до міського голови.

Джерело

Новости Украины