​У Житомирі жінка зарізала чоловіка

Увечері 14 лютого поблизу власної квартири було виявлено тіло 36-річного житомирянина з ознаками насильницької смерті. Оперативники карного розшуку встановили, що смертельного поранення чоловікові завдала його співмешканка. Жінку затримали та оголосили їй підозру у вчиненні умисного вбивства. Триває досудове розслідування.

Повідомлення про загибель чоловіка надійшло до поліції від медиків. Попередньо, йому було завдано ножове поранення, від якого 36-річний житомирянин і помер. На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУ Нацполіції області та Житомирського відділу поліції. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Поліцейські вилучили низку речових доказів та у ході проведених першочергових заходів з’ясували, що до вчинення вбивства може бути причетна 51-річна житомирянка, яка проживала разом із загиблим.

Попередньо, між ними виник конфлікт, під час якого жінка вдарила чоловіка ножем. Відтак її затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Жінці оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Відомо, що затримана вже була раніше засуджена за заподіяння тілесних ушкоджень.

Нині триває подальше досудове розслідування, вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваній. Законодавством умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Житомир вбивство прокуратура поліція

Источник

Новости Украины