У Житомирі пасажири у громадському транспорті їздитимуть зі спеціальними перепустками

Відсьогодні, 6 квітня 2020 року, працівники Житомирських підприємств, установ та організацій, що продовжують працювати в умовах карантину, користуватимуться громадським транспортом лише за наявності спеціального посвідчення. Також обов’язковою умовою для проїзду є викоритсання засобів індивідуального захисту.

Таке рішення було прийняте на позачерговому засіданні виконавчого комітету. 

«Ми не можемо наразі зупинити місто. Багато підприємств, які не відносяться до критичної інфраструктури, не потрапляють під перелік… Охоронцям маленької бази будівельних матеріалів, яка наразі не працює, теж необхідно доїхати на роботу, прибиральниці у маленькому магазині , підприємцю, який сьогодні має право працювати … Тому ми даємо форму вільного доступу перепустки, яку підприємець може скачати, заповнити та вказати свій код, заповнити назву підприємства та орієнтовну кількість перепусток, роздрукувати та видати співробітникам, які забезпечують роботу підприємства. Питання вже відпрацьоване з поліцією», — зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

Такими посвідченнями керівники підприємств та організацій мають бути забезпечені впродовж двох днів. Для оформлення посвідчень своїм працівникам, їм необхідно здійснити реєстрацію на офіційному сайті Житомирської міської ради за посиланням

Відповідальність за достовірність посвідчень покладається на керівників підприємств, установ, організацій, що видали посвідчення.

посвідчення перепустка житомир громадський транспорт карантин

Источник

Новости Украины