У Жмеринській громаді Дні жалоби, під Миколаєвом загинули четверо військових

У Жмеринській громаді Дні жалоби, під Миколаєвом загинули четверо військових

30 та 31 серпня у Жмеринській міській громаді оголошено днями жалоби. Російська війна забрала життя Ігоря Клекоцюка і Миколи Сироти з Жмеринської громади та Сергія Гадомського і Ярослава Мельника з Северинівської громади.

Сумну звістку повідомили у Жмеринській міській раді.

«Патріоти та справжні сини свого народу наші земляки з перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ на територію нашої країни взяли до рук зброю, щоб захищати Україну, її незалежність та майбутнє кожного українця.

Героїчний шлях мужніх воїнів обірвався під Миколаєвом», — зазначено в повідомленні.

Поховання солдатів Клекоцюка Ігоря Віталійовича та Сироти Миколи Васильовича, які загинули під час проходження військової служби, відбудуться у Жмеринській міській громаді 30 та 31 серпня 2022 року. На знак скорботи за загиблими 30 та 31 серпня мають бути приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій міської територіальної громади.

Прощання та поховання Сергія Гадомського відбудеться у селі Чернятин Северинівської громади 31 серпня. Військовому було 38 років…

З Ярославом Мельником прощатимуться в четвер, 1 вересня у Северинівці. Ярославу навіки залишиться 23 роки…

Болючі втрати…

Висловлюємо співчуття рідним, друзям, товаришам і побратимам загиблих Героїв.

Вічна пам’ять Героям!

Джерело

Новости Украины