У Києві п’яна пасажирка легковика напала на поліцейського: у її супутника знайшли наркотики. Відео

У Києві затримали п’яну пасажирку легковика, яка агресивно себе поводила, а потім напала на правоохоронця. Крім того, у громадянина, який теж перебував у машині, виявили наркотики.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. За такі дії жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі, а чоловіку до п’яти років обмеження волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами правоохоронців, під час патрулювання території Голосіївського району вони помітили автомобіль, з якого гучно грала музика, а з вікна пасажирка висунула ноги. Поліцейські зупинили машину для перевірки, однак під час спілкування пасажирка авто почала себе агресивно поводити.

«Працівники поліції намагалися вгамувати киянку, але та вдарила правоохоронця по обличчю та розбила бодікамеру. Крім того, під час огляду автомобіля спецпризначенці виявили у пасажира марихуану, яку він зберігав для власного вживання», – розповіли в поліції.

За фактами зберігання наркотичних засобів без мети збуту та насильства щодо працівника правоохоронного органу відкрито кримінальні провадження.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Ворзелі Київської області п’яний водій, намагаючись втекти від правоохоронця, протаранив припаркований легковик. Під час документування ДТП на поліцейського напала пасажирка правопорушника.

Джерело

Новости Украины