У Києві патрульні влаштували погоню за порушником ПДР. Відео та подробиці

У Києві правоохоронці затримали водія, який під час складання адмінпротокола намагався втекти. Чоловіка зупинили за порушення ПДР, проте він поводився зухвало, провокував конфлікт, а потім взагалі поїхав.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. На порушника склали три адміністративних протоколи та дві постанови (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

«Вночі, під час патрулювання, охоронці порядку зупинили за порушення ПДР автомобіль Hyundai. Під час спілкування з поліцейськими керманич поводився зухвало та провокував конфлікт. Інспектори спробували розпочати розгляд справи про адмінправопорушення, але чоловік поїхав з місця події у невідомому напрямку», – розповіли в пресслужбі.

Під час переслідування поліцейські подавали водію спеціальні сигнали, на які він не реагував та їхав на чималій швидкості, наражаючи інших учасників дорожнього руху та пасажирку, що перебувала у салоні його авто, на небезпеку. Зрештою, зусиллями декількох екіпажів інспекторам вдалося заблокувати й зупинити автівку.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дарницькому районі Києва правоохоронці затримали водія BMW, який катався під час комендантської години. Він намагався втекти, але в’їхав в огорожу – у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Джерело

Новости Украины