У Києві внаслідок падіння гілки постраждала людина, є підтоплення: наслідки негоди в столиці

У Києві внаслідок падіння гілки дерева, через сильні пориви вітру, постраждала одна особа. Крім того, у кількох районах столиці нічний дощ призвів до підтоплень.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської військової адміністрації. Комунальники працюють над ліквідацією наслідків негоди.

«Щодо інформації по постраждалих – зараз відомо про одну людина, яка отримала черепно-мозкову травму. Будьте уважні і обережні на вулиці. Зважайте на небезпеки, які можуть нести погодні явища», – закликали у пресслужбі.

У КМВА уточнили, що внаслідок ускладнення погодних умов сталося підтоплення в Оболонському, Святошинському і Дарницькому районах міста. Крім того, в Святошинському районі, внаслідок падіння дерева, було пошкоджено зовнішню газову трубу в 9-ти поверховому житловому будинку.

Нагадаємо, у столиці в суботу, 28 жовтня, синоптики зафіксували рекорд швидкості вітру – 20 м/с (72 км/год). Попереднє максимальне значення для цього дня було зареєстроване у 1969 році.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві та Київській області в неділю, 5 листопада, синоптики прогнозують мінливу хмарність, вранці пориви вітру 17-22 м/с. Повітря в регіоні максимально прогріється до +17°С.

Джерело

Новости Украины