У Луцьку був обраний ще один управитель багатоквартирних будинків

Луцька міська рада призначила управителя багатоквартиних будинків в обласному центрі Волині.

Відповідне рішення ухвалили у четвер, 25 червня, під час позачергового засідання виконавчого комітету, яке відбувалося у дистанційному режимі.

Так, згідно з результатами конкурсу, управителем будинків буде Луцька кооперативна житлово-експлуатаційна контора № 8 житлово-будівельних кооперативів.

«За результатами конкурсу по об’єкту конкурсу взяли участь три учасники, однак пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук» відхилено у зв’язку із невідповідністю умовам конкурсної документації. Пропозиції житлово-комунального підприємства №11 та Луцької кооперативної житлово-експлуатаційної контори №8 житлово-будівельних кооперативів допущено до процедури оцінки. Конкурсну пропозицію Луцької кооперативної житлово-експлуатаційної контори № 8 житлово-будівельних кооперативів визначено найкращою за критеріями оцінки, передбаченими конкурсною документацією», – йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення.

Рішенням передбачено, що договори про надання послуги з управління за кожним багатоквартирним будинком, що входив в об’єкт конкурсу, будуть підписані строком на один рік від імені співвласників багатоквартирних будинків. Інформацію про управителя, з якими укладено договори про надання послуг, будуть опубліковані на офіційному сайті Луцької міської ради та розміщені у кожному багатоквартирному будинку (на прибудинковій території).

Нагадаємо, що 17 червня управитилем багатокварних будинків у Луцьку було призначено ТзОВ «Місто для людей Кременчук», пропозицію якого по цьому об’єкту конкурсу відхилили.

Источник

Новости Украины