У Мелітополі окупанти організували ще одну військову базу на підприємстві та перевіряють швидкі

В Мелитополе оккупанты организовали еще одну военную базу на предприятии и поверяют скорые

Російські терористи вже оглядають на блок-постах не тільки цивільні автівки, а й швидкі допомоги.

Так, 30 травня, буквально за годину до прильотів на одне з промислових підприємств у бік Каховського шосе, навпроти центральної площі Перемоги окупанти виставили пересувний блок-пост. Як повідомляють місцеві жителі, силовики на чотирьох білих поліцейських автомобілях зупиняли всі машини та оглядали їх. Не були винятком навіть автомобілі швидкої допомоги.

Також повідомляється, що окупанти вподобали собі підприємство Мелітопольгаз під свою військову базу. По вулиці Чкалова, 47/А російські вояки розосередилися по кількох промприміщеннях. У дворі розмістили:

  • БТРи
  • Броньовані авто
  • Патріоти
  • УАЗи
  • Газелі

Почуваються рашисти, як удома. Пересуваються територією газового господарства в капцях. Впевнені в собі тому, що сховались фактично за спинами мирних жителів у приватному секторі і працівників підприємства.

Аналогічна ситуація і в приміщеннях ВПГ "Мелітопольське". Доступ на подвір'я цього підприємства вже закритий. До війни, нагадаємо, там люди мали можливість прогулюватися алеями. Ще в зимовий період в один із корпусів військові завезли ліжка.

 

Джерело

Новости Украины