У Мелітополі окупанти відроджують забуту партію — хто керувати буде

В Мелитополе оккупанты возрождают забытую партию - кто руководить будет

Для любителів «російського світу» у Запорізькій області готують кружок за інтересами, цього разу нафталіновий. В Мелітополеі настала зіркова пора комуністів. 

На окупованих територіях запорізької області прийшла «радість», звідки не чекали. Тут рашисти вирішили створити партійний осередок партії КПРФ. Безперечно, така новина стане свят для любителів совкового лубка та нафталінових спогадів.

Але довірити такий важливий захід, як формування комуністичної партії на окупованих територіях, місцевим любителям совка окупанти не зважилися. Очолить осередок КПРФ не місцеві одіозні комуністи – зрадники українського народу Генів та Зубарєв, а заїжджий із Криму.

Головним «совком» окупованої частини Запорізької області призначили Олега Слюсаренка. Про це повідомляють рашистські паблики:

Таємним голосуванням члени партії обрали комітет для роботи у регіоні, склад контрольно-ревізійної комісії, а також першого секретаря – ним став Олег Слюсаренко, колишній депутат Верховної Ради Криму.

Взагалі, любителів комунізму з Мелітополя рашисти не надто балують. Хлібну посаду виділили лише гауляйтеру Якимівки Максиму Зубарєву. А ось відомий любитель Леніна, і совка Тарас Генов, взагалі скаржився на переслідування, і замовк, після того, як йому, як подачку, кинули посаду заступника керівника відділу благоустрою. Тепер Генов відповідає за вилов бродячих тварин.

Тепер, мабуть, вклонятися карликовому Леніну мелітопольські комуністи будуть під чуйним керівництвом "товариша" з Криму.

Джерело

Новости Украины