У Мукачеві та Ужгороді у чоловіків виявили наркотики

.

Перший випадок трапився на вулиці Анкудінова, в Ужгороді. Близько 15-ї години інспектори помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними. Зупинившись та поспілкувавшись із громадянином, ТОРівці звернули увагу на те, що він нервує і намагається щось приховати, тому провели поверхневу перевірку. Згодом охоронці порядку виявили у нагрудній сумці чоловіка згорток фольги із кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичною.

Другий випадок трапився сьогодні на вулиці Росвигівській, в Мукачеві. Близько 1-ї години поліцейські звернули увагу на чоловіка, який, помітивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху. Поліцейські наздогнали його та зупинили. Спілкуючись із громадянином патрульні помітили, що він поводить себе підозріло, тому здійснили поверневу перевірку. Згодом інспектори виявили у чоловіка поліетиленовий пакет із зеленою речовиною, зовні схожою на наркотичну.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, — повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Закарпатті. 

Новости Украины