У Полтаві відновив офлайн роботу центр «Дія.Бізнес»: як вплинула повномасштабна війна

За інформацією: Суспільне Полтава.

сусп

Після майже семи місяців онлайн консультацій у Полтаві роботу у звичайному режимі відновив центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес». Про це Суспільному розповіла керівниця установи Альона Гончаренко. За її словами, від початку повномасштабної війни поменшало людей, які звертаються до закладу.

В кабінеті центру «Дія.Бізнес» у Полтаві – півтора десятка підприємців, які прийшли на безплатну консультацію. Серед них Алла Костенко.

"Наше підприємство займається виробництвом металоконструкцій різних, конвеєрного обладнання і сортувальних систем. Ми часто експортуємо, знаємо всі нюанси, але завжди треба вчитися чомусь новому і дізнаватися. Зараз були зміни в законодавстві, я розраховую, що дізнаюся із цього заходу якісь новинки", — розповідає підприємиця Алла Костенко.

Лекція для підприємців. Суспільне Полтава

Через повномасштабне вторгнення центр працював онлайн майже сім місяців. Роботу у звичайному режимі відновили 22 вересня.

"Тут більше були освітні заходи, долучався, а на бізнес подіях ще не був. Це були дуже різнопланові, не лише бізнес, а філософія, соціологія, про життя міста, спорт, звичайно, цікаво", — каже підприємець Андріан Литовченко.

"Наш основний вектор – це безкоштовний консалтинг для підприємців, більше 60 видів консультацій, які можна отримати, зареєструвавшись через сайт «Дія. Бізнес», і отримати цю консультацію", — говорить керівниця центру «Дія.Бізнес» у Полтаві Альона Гончаренко.

Відновив роботу центр «Дія.Бізнес». Суспільне Полтава

За словами Альони Гончаренко, під час війни людей, які звертаються до центру, поменшало. На її думку, це пов’язано із тим, що у закладі не організовували офлайн заходів. Через це зменшилося фінансування, яке як і раніше надходить від приватних інвесторів, додає керівниця.

"Український бізнес значно постраждав, і ми зменшили своє фінансування, і звичайно наші потенційні доходи, які ми отримували з навчальних програм, з платних заходів, їх просто не стало. Тому зараз ми будемо відновлювати цю роботу" — каже керівниця центру «Дія.Бізнес» у Полтаві Альона Гончаренко.

Відкрили центр підтримки підприємців у Полтаві 14 вересня 2021-го року. Скільки заходів за цей час організували та скільки людей звернулися до закладу, не рахували, розповіла Альона Гончаренко.

Новости Украины