У Ратному троє чоловіків викрали обладнання на суму 5 000 000 гривень

В смт. Ратне Волинської області троє чоловіків викрали телекомунікаційне обладнання на суму майже 5 000 000 гривень.

В поліцію надійшла інформація про те, що з приміщення установи зв’язку, розташованого в смт. Ратне Ковельського району, невідомі викрали телекомунікаційне обладнання, виготовлене із застосуванням дорогоцінних металів та інші цінності. Попередня оцінка викраденого майна становила майже 5 000 000 гривень.

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів були встановлені особи, причетні до скоєння злочину — ними виявилися троє 30-річних жителів Дніпропетровської області, які раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності.

Автомобіль, на якому зникли зловмисники, був виявлений протягом двох годин. У салоні автомобіля було виявлено викрадене в Ратному майно, а також рації, відмички, рукавички, мобільні телефони, біноклі, електроінструменти та ряд інших речових доказів. Зловмисники затримані відповідно до статті 208 КПК України. Ведеться перевірка причетності затриманих до скоєння інших злочинів на території Волинської області.

У зв’язку з подією відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частина 5 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах) КК України.

На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

Источник

Новости Украины