У Тернополі підлітки облили зеленкою недавно відремонтований під’їзд багатоповерхівки (ФОТО)

В одному з багатоповерхових будинків обласного центру, під час святкування Дня народження, четверо підлітків облили зеленкою під’їзд. Вхід до будинку нещодавно відремонтували та пофарбували комунальники.

Як стало відомо, юнаки святкували День народження. Під час дійства вони облили зеленкою юнака, а разом із ним – і стіни біля під’їзду.

У Тернополі підлітки облили зеленкою недавно відремонтований під’їзд багатоповерхівки (ФОТО), фото-1

Ще один товариш все святкове дійство фільмував на свій мобільний телефон, повідомляє Тернопіль житлово-комунальний. Відео, на якому видно, як малолітні “жартівники” знущаються з іменинника, а разом із ним – з місця загального користування, з етичних міркувань не публікуємо.

На ньому видно, що друзі прийшли “привітати” іменинника, але щойно той відчинив вхідні двері – добряче зарядили йому тортом у обличчя. Коли він вирішив вийти з під’їзду, друзі організували йому щедрий душ з зеленки, а “на закуску” для нього залишили фонтан із шампанського.

Як розповідають у ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”, вхід до під’їзду поремонтували та пофарбували влітку. На фото – стіна після “прибирання” винуватими особами.

Источник

Новости Украины