У Тернополі студенти зібрали гроші для бійців, співаючи на вулицях

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

Фото: Тернопільський мистецький коледжу ім. Крушельницької

Двоє студентів Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької разом з друзями зібрали гроші на допомогу українським захисникам. Це четвертокурсник Петро Гаджала та третьокурсник Володимир Витягловський. Під час вуличних концертів вони заробили 11 тисяч 600 гривень. Про це повідомили на сайті коледжу.

Хлопці навчаються на відділі "спів". Петро Гаджала — у класі викладача Володимира Шагая, а Володимир Витягловський — у класі викладача, заслуженого артиста України Петра Лабатого.

Два десятки благодійних вуличних концертів студенти організували разом з друзями-музикантами.

У Тернополі студенти співали на вулицях, щоб заробити гроші для військових. Фото: Тернопільський мистецький коледжу ім. Крушельницької

"Ми вирішили віддати кошти на нагальні потреби ЗСУ. Звернулися до волонтерів і вони нам підказали, що мама бійця з Тернополя збирає гроші на закупівлю рацій для підрозділу, у якому служить її син", — розповів розповів Петро Гаджала.

Тернопільські студенти разом з матір’ю бійця. Фото: Тернопільський мистецький коледжу ім. Крушельницької

Студенти передали усі зібрані кошти матері бійця Лесі Іваськевич.

"Коли ти не один, коли є підтримка, то можна не тільки звернути гори. Я познайомилася з неймовірними хлопцями, які протягом літа, організовуючи невеликі концерти, збирали гроші для Збройних сил України. Дякую за передані 11 тисяч 600 гривень на закупівлю рацій та тепловізора для підрозділу, в якому служить мій син", — написала у соцмережах мати воїна Леся Іваськевич.

Рації, які придбали для військових за кошти, зібрані тернопільськими студентами. Фото: Тернопільський мистецький коледжу ім. Крушельницької

Рації уже доставили військовим.

Новости Украины