У Заградівці на Херсонщині попрощались із загиблим військовим Максимом Дяченком

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсонщина. Загиблий на війні боєць Максим Дяченко Фото: Володимир Літвінов/Telegram

5 жовтня на Херсонщині попрощались із загиблим на війні жителем Заградівки Кочубеївської громади, військовослужбовцем батальйону "Арей" Збройних Сил України Максимом Дяченком.

Про це у Telegram повідомив керівник Бериславської РВА Володимир Літвінов.

Максим Дяченко загинув 16 вересня 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

"Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і Слава Герою, який ціною власного життя захищав нашу державу від російського окупанта. Для всіх нас Максим Дяченко був, є і буде прикладом мужності й відваги, гідним оборонцем нашої держави", — написав Літвінов.

Також у боях за Україну загинув житель Херсонської області Олександр Юров. Він зустрів повномасштабне вторгнення у Херсоні. Після виїзду з тимчасово окупованого міста, пішов на війну добровольцем. Олександра поховали 3 жовтня у Херсоні.

Раніше в ОВА повідомили, що 25 серпня попрощались з двома загиблими військовослужбовцями Максимом Шакулою та Сергієм Колесніченком.

22 серпня у Херсоні попрощалися з захисниками України Романом Сагановим та Олександром Дембровським, які загинули у бою з російськими окупантами.

Новости Украины