Угандійський співак та політик Бобі Вайн зустрівся з Ющенком у Києві

Угандійський співак та політик Бобі Вайн зустрівся з Ющенком у Києві

Фото: twitter.com/HEBobiwine

Угандійський співак, актор та політик Бобі Вайн приїхав до Києва. Про свій візит артист повідомив у Twitter, опублікувавши знімок біля національного інформагентства «Укрінформ».

— У Києві-Україні, щоб висловити солідарність з українським народом та керівництвом країни проти агресивної та окупаційної війни Росії. Якщо диктатори стоять один за одного, то й демократи мають стояти один за одного. Це небезпечно, але благородно, – зазначив виконавець.

У столиці Вайн встиг познайомитися з екс-президентом України Віктором Ющенком та зробити спільний знімок.

— Для мене велика честь зустрітися та поспілкуватися з президентом Віктором Ющенком, колишнім президентом України та лідером «помаранчевої революції».

Бобі Вайну 40 років. Він був однією з головних музичних зірок Уганди у 2000-х роках. У 2019 році його хіт «Kyarenga» було названо піснею року на угандійському музичному конкурсі Zzina Awards. У 2017-му році Вайн став депутатом парламенту Уганди, коли противник президента Мусевені 64-річний Кізза Бесідже оголосив про звільнення їхньої політики. За рішення піти у політику, будучи популярним артистом, у пострадянських країнах Бобі часто порівнюють із чинним президентом України Володимиром Зеленським. Вайн виступає за громадянські свободи та змінність влади, а також наголошує на боротьбі з корупцією в країні.

З початку повномасштабного вторгнення РФ Україну відвідало безліч світових зірок. Серед них Анджеліна Джолі, Джесіка Честейн, Шон Пенн, Бен Стіллер, режисер фільму про «Джеймса Бонда» Кері Фукунага.

Угандійський співак та політик Бобі Вайн зустрівся з Ющенком у Києві

Джерело

Новости Украины