Україна не розповідає про всю зброю, яку виробляє, — Зеленський

Україна не розповідає про всю зброю, яку виробляє, - Зеленський

Під час повномасштабного вторгнення Україна не може розповідати про всю зброю, яку виробляє. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

— Дякую за українські снаряди, гармати, за дрони, за наші ракети, за наші системи РЕБ. За все те, що допомагає нашим воїнам битись і береже життя України та українців. Буде ще більше нашої зброї. Снарядів, наших дронів, наших систем РЕБ. Я сьогодні зустрічався з працівниками одного з таких підприємств – оборонних. Офіційно про таке не говоримо. І зараз, у час війни, не можемо відкрито показувати все, що ми можемо, — заявив президент.

За словами Зеленського, Україна з кожним днем накопичує «далекобійну силу». Після війни він пообіцяв відкрито подякувати людям, які знайшли спосіб, як державі посилитися.

19 лютого 2023 року під час пресконференції Зеленський пообіцяв, що Україна виробить мільйон дронів протягом року. 5 березня українські морські дрони Magura V5 вразили російський патрульний корабель «Cергей Котов» в окупованому Криму. Атаку здійснив спецпідрозділ Group 13 Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
 
Джерело

Новости Украины