Україна ні з ким не погоджуватиме удари по РФ, ЗСУ вже дістають до Рязані, — Данилов

Україна ні з ким не погоджуватиме удари по РФ, ЗСУ вже дістають до Рязані, - Данилов

Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Україна ні з ким не погоджуватиме свої удари по території Російської Федерації. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони країни Олексій Данилов, коментуючи для Радіо Свобода атаки на об’єкти на території Росії.

— Якщо ми дісталися вже Рязані сьогодні, то це ще далеко не наш рекорд. Повірте, далі буде і ми не зупинятимемося. Більше того, ні з ким не погоджуватимемо, які цілі накриватимемо в РФ, що стосується військово-промислового комплексу, того, що живить російську армію — воно все знищуватиметься, — сказав Данилов.

Говорячи про дії легіону «Свобода Росії», «Російського добровольчого корпусу» та «Сибірського батальйону», секретар РНБО сказав, що ті «поїхали проголосувати», на що вони мають право як громадяни Росії.

12 березня стало відомо про прорив кордону РФ добровольцями легіону «Свобода Росії», РДК, «Сибірський батальйон». Повідомлялося про захід добровольців у Курській та Білгородській областях. За даними інтерактивної карти DeepStateMAP, на вечір 12 березня добровольці могли зайняти більш ніж 40 кв. км російської території. Вдень 14 березня бійці РДК повідомили, що просунулися на кілька десятків кілометрів углиб за кордон РФ після прориву 12 березня. Також вони взяли у полон окупантів.

 

Джерело

Новости Украины