Уночі росіяни атакували Харків «шахедами»: загинули троє рятувальників і цивільна жінка

Один із безпілотників влучив у 14-поверхівку у Новобаварському районі.

Харківська область перебувала під ударом ворожих безпілотників із першої до третьої ночі.

Влучання ворожих безпілотників були зафіксовані у кількох районах міста, у Лозовій та у Чугуївському районі. Загалом росіяни били 15-ма «шахедами», частину з них знищили сили ППО.

Один із безпілотників влучив у чотириповерхівку у Новобаварському районі. Коли на місце приїхали рятувальники, стався повторний удар. 

«Коли на місце приїхали профільні служби для ліквідації наслідків, стався повторний удар окупантів. Загинули троє рятувальників, ще один працівник ДСНС та один поліцейський отримали поранення», — повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Згодом з-під завалів будинку урятували чоловіка.

Під час повторного удару загинули троє рятувальників. Фото: ХОВА. 

Також ворог наніс удар по 14-поверхівці та приватному сектору у Новобаварському районі. Загинула 69-річна жінка. У багатоповерхівці пошкоджені з восьмого по 12-й поверхи

О 02:49 окупанти завдали ударів  по Салтівському району. За інформацією начальника ХОВА Олега Синєгубова, тут ніхто не постраждав.

Окупанти також били по Слобідському району міста.

Загалом у місті поранені дванадцятеро людей, зокрема рятувальник, поліцейський, медсестра та цивільні. За даними ХОВА, троє перебувають у важкому стані.

Близько другої ночі окупанти завдали ударів по підприємству у місті Лозова. Була пошкоджена цивільна інфраструктура, горіли п’ять автівок.

«Постраждалих немає. Після п’ятої години вдарили повторно. На щастя, також без постраждалих», — повідомив очільник ХОВА. 

О 03:05 окупанти вдарили по ТЕС у Зміївському районі. 

У Харківській області пошкоджені об’єкти інфраструктури, у місті та передмісті немає світла.

Джерело

Новости Украины