Загинув в рідній Донецькій області. У Кропивницькому попрощалися з Миколою Шевченком

За інформацією: Суспільне Кропивницький.

Фото: Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому попрощались з жителем міста Курахове, що на Донеччині, Миколою Шевченком. На фронті був навідником механізованого відділення. Загинув 17 березня в рідній Донецькій області біля села Богданівка.

Про свого 32-річного сина Миколу Шевченка, який мріяв про власну справу в Україні, розповіла його мама Олена. Каже, у місті Курахове жили до червня минулого року. Потім через війну покинули рідний дім і приїхали в Кропивницький.

У Кропивницькому Микола Шевченко працював охоронцем у СІЗО. Закінчив технікум, мав економічну освіту. Після армії вступив у залізничну академію в Донецьку, розповіла сестра бійця Катерина Познякова. Каже, брат їздив на заробітки за кордон, заробляв гроші на власну справу. "У березні 2022 року у нього вже були квитки. Він хотів поїхати до Чехії, повернутися і відкрити бізнес – хімчистку".

На фронт потрапив торік у грудні. Відразу у Бахмут, каже мама бійця. Був навідником механізованого відділення.

"Його забрали 18 грудня. Відразу їх відправили на Бахмут. 1 березня приїхав і каже: "Мамо, мені за бої в Бахмуті дали відпустку". 17 березня о 01:20 годині було останнє повідомлення від нього. Написав: "Мамо, я на вихід". І все, більше не повернулася моя дитина".

Поховали бійця на Алеї слави Далекосхідного кладовища в Кропивницькому.

Новости Украины