Записатись до лікаря та оформити виклик додому. Знам’янський кол-центр за півтора місяця отримав півтори тисячі дзвінків

За інформацією: Суспільне Вінниця.

Суспільне Кропивницький

Знам'янський медичний кол-центр у Кіровоградській області за півтора місяця роботи отримав півтори тисячі дзвінків. Найбільше за один день їх надійшло 88, розповів Суспільному директор Знам’янської міської лікарні Руслан Пушкаренко. Телефоном можна оформити виклик додому, дізнатись про обстеження або вакцинацію, або записатись до лікаря на прийом.

Медичний кол-центр облаштували в приміщені лікарні. Тут працюють четверо координаторок з 8:00 до 16:00. Виклики приймають з міста Знам’янка та сіл Знам’янської громади.

На пропущені виклики координаторки перетелефоновують, говорить працівниця центру Юлія Яблонська. "Буває, що люди телефонують о шостій ранку, і о сьомій. Нам видно, що є пропущені виклики й після восьмої години ми передзвонюємо на ці номери".

Головна мета створення медичного кол-центру — зменшити черги у лікарні, сказав Руслан Пушкаренко. "Для того, щоб звернутись до реєстратури людині потрібно було прийти сюди, нині не треба. Прийти, вистояти чергу і дізнатись, що лікар у відпустці й повернутись назад, це для пацієнта не комфортно".

Комп’ютери, телефони, гарнітура — це грантова допомога. "Для реалізації цього проєкту ми створили робочі місця, забезпечили кол-центр технічними приладами, навчили наших працівників, – розповів директор. – Спонсорська допомога була в плані ремонтних робіт від бізнесу".

Тетяна Лівчук приїхала в лікарню з села. Каже, про медичний кол-центр їй розповів сімейний лікар. Так вона записалась на прийом телефоном: "Економить час. Мені сподобалося, це все швидко".

Номери телефонів: 0660005527 та 0970005527. Пацієнти можуть лишати відгуки та рекомендації щодо покращення роботи.

Новости Украины